keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Pussukkavaihe

Nyt ompelusaralla on menossa pussukoiden valmistus. Keskimmäisen ja oikeanpuoleisen vinotikkaukset eivät näy juurikaan kuvassa.


Vaaleanpunaisen peiton vein eilen tilaajalle ja kovin tyytyväiseltä hän vaikutti.
Ihan mukava olo tuli minullekin kun huomasin saajan tykkäävän työstä.
Naapurin "rouvakin" on vähän innostunut tilkkutöihin. Hänellä oli juuri syntymäpäivä ja tilasin hänelle lahjaksi pienen kangaspaketin Tilkkusadun kaupasta, mukaan laitoin helpohkon ohjeen torkkupeitton. Ajatus oli että hän voisi ommella itselleen ihan oman peiton. Kivalta tuntui kiitos siitäkin, tuntuu että lahja osui aika nappiin:)
Surullinen puhelu saatiin tänä aamuna klo 6. Anoppi oli nukkunut viime yönä ikiuneen.
Vaikka tuon puhelun tiedettiin tulevan minä hetkenä hyvänsä, siihen ei vaan pysty mitenkään valmistautumaan. Pahalta tuntuu.

lauantai 21. maaliskuuta 2009

Patalappuja

Ompelin muutaman helpon patalapun. Ovat vähän vaikka hätävarana viemisiksi kyläreissuille.
Keskuskuva-kankaat ovat Tilkkusadun kaupasta.

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Luova Mysteeri, osa 4

Vapaapäivän aamuista luovuutta on tässä Luovan Mysteerin neljännessä osassa, jossa tehtäväksi annettiin kukkaköynnöksen ompelu.

Pohjakankaana on paksuhkoa päiväpeitekangasta. Sen ostin kerran eräästä tehtaanmyymälästä kun sain sen halvalla:) Kangas on levydeltään n.20 cm ja sitä on monta, monta metriä eli jotain pakan jämäreunaa.
Kukat leikkasin risaiseta pitsipalasta ja kiinnitin siksakilla sopiviin kohtiin. Kukkien keskellä on lahjapakkauksen pehmikemateriaalia kiinnitettynä helmellä. Lehdet on tikattu kankaan kuvioita jäljentäen. Kukkavarsi on narua.

torstai 12. maaliskuuta 2009

Vaalenpunaista hempeyttä

Viimein ja vihdoin sain tikattua vaalenpunaisen "unelman". Aika monta pistoa siihen menikin -vaikkakin koneella ommellen- mutta nyt se on viimeistä silitystä vaille luovutuskunnossa, huh-huh. Peiton koko on 130 x 220 cm.

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Olen ehtinyt.............

........vain käydä ostoksilla nettikaupoissa ja vähän lueskelmassa blogeja.
Mieheni äiti on kovasti sairaana ja illat olemme olleet hänen luonaan. Ikävissä ja apeissa tunnelmissa elellään tällä hetkellä päivä kerrallaan.


Vasemmalla olevat kankaat ja lehdet ovat Tilkkusadun kaupasta ja oikealla olevat rapakontakaa.

maanantai 2. maaliskuuta 2009

Bedazzled Mystery, osa 4

Näinpä jatkuu tämäkin mysteerityö.
Ensin mietin että mitenkähän saan nyt työn jatkumaan kun viime osiossa oli se virhe, jota en korjannut. Aika hyvin kuitenkin sain ohitettua sen kohdan:)